Loading...

Blog

10sij 2016

DNN-Connect 2015, Millau, Francuska

Krema DNN zajednice okupila se na konferenciji DNN-Connect 2015 u prelijepom mjestašcu Millau u francuskim Alpama od 28.05. do 31.05.2015. kako bi iz prve ruke doznala novosti vezane uz DNN neXt i družila se sa ljudima koji u DNN community svijetu danas nešto znače.

Duga je lista prvenstveno stručnih razloga zbog kojih Branko i ja nismo htjeli propustiti ovu konferenciju. Obogaćena prijaznim i lijepim iskustvima sada je ova lista duplo duža :)

5sij 2016

DNN Community

Community Forum

http://www.dnnsoftware.com/forums

Ovo je centralno mjesto DNN zajednice na kojemu se možete informirati i razglabati o svim aspektima DNN-a kao korisnik, administrator, programer, dizajner. Izuzetno je važno pratiti i dobro poznavati ovaj Forum ako se bavite DNN-om. Ako ovdje ne pronađe odgovor na DNN pitanja koja vas muče onda nećete nigdje.

Community Exchange

http://www.dnnsoftware.com/answers

Postavite pitanje o DNN-u ili odgovorite na pitanja drugih članova DNN zajednice.

Community Blog

http://www.dnnsoftware.com/community-blog

Istaknuti članovi DNN zajednice pišu o svemu važnom za DNN i DNN community. Ovo je primarni izvor svih važnih novosti u DNN svijetu.

23pro 2015

Mit o kreditnim karticama

Ovo je jedno od pitanja koje jako često čujem od ljudi koji nisu usko vezani za IT profesiju. Naime, htjeli bi nešto povoljno i jeftino kupiti na internetu, ali su čuli i gledali na filmovima horor priče kako upotrebom kreditnih kartica preko interneta vam mogu isprazniti ionako skroman bankovni račun. Ovdje ćemo se nakratko osvrnuti na ovu tematiku, a ne problematiku.

Dakle što je potrebno da vam netko ukrade vaše podatke i broj kreditne kartice na internetu?

22pro 2015

Ulazimo u četrnaestu godina DNN-a

Vodeće open source rješenje za upravljanje web sadržajem (CMS) na Microsoft platformi objavljeno je na Badnjak 24.12.2002. Osim nas, ovaj Božićni poklon je razveselio veliki broj korisnika Microsoft Community-a i preko noći je postao CMS broj 1 na windows platformi, te zauzeo mjesto na kojem se nalazi dan danas. DNN community broji milijun registriranih korisnika. DNN je download-an 8 milijuna puta i pokreće 750.000 web-ova širom savjeta. Ponosno mogu reći da smo sve ove godine pristojno doprinijeli ovim brojevima jer više od desetljeća podizanje novog web-a uvijek počinjemo sa „Prvo instaliraš DNN“ :)