dnnGLOBAL refleksije

9 stu 2020

Prvi 100% virtualni  DNN globalni event👍 je iza nas a ugodna sjećanja ostaju.

Imali smo priliku družiti se sa 150 sudionika iz cijelog svijeta, a posebno nam je drago bilo vidjeti mlade snage sa studija računarstva na FESB-u i odjela za informatiku na splitskom PMF-u koje su nam se pridružile zahvaljujući njihovim voditeljima te podršci https://split-techcity.com/, https://www.ictzupanija.hr/ i ostalih članova IT zajednice kojima se ovom prilikom i zahvaljujemo.

Kroz 3 dana zanimljivih predavanja vodio nas je domaćin konferencije Gifford Watkins👌. Tokom predstavljanja predavača ili na kraju kada su se postavljanja pitanja podijelio bi nam zanimljive i simpatične dogodovštine i anegdote, često na iznenađenje samih predavača, dajući cijelom događanju jednu prisnu i toplu notu.

Predavači iz DNN zajednice su nas počastili brojnim zanimljivih predavanjima.

Ash Prasead (DNN Corp) nam je pokazao kako napreduje izrada novog DNN Store-a koji se razvija na popularnoj open source webshop platformi https://www.nopcommerce.com/ koja je i naš prvi izbor za webshop rješenja 😊.

Mitch Sellers (DNN Technology Advisory Group) nas je upoznao s planovima za naredne verzije DNN Platforme i uvjerio nas da postojeći DNN korisnici i razvijatelji DNN rješenja mogu mirno spavati jer je Microsoft obećao podršku i updateove za.Net Framework 4.8 (osnova DNN-a) do 2031 godine 😎.

Za developere koji su zainteresirani za najmodernije u DotNET svijetu predlažem da pogledaju predavanja vezana uz Oqtane.

Migrating from DNN to Oqtane✨

https://www.youtube.com/watch?v=3DnIAAD8I5s

2sxc .net CMS Hybrid for DNN and Oqtane😍

https://www.youtube.com/watch?v=9AYj8kQv3ng

DNN Jeopardy💖

Ryan Moore (predsjednik SouthernFried DNN User Groupe) je organizirao kviz za DNN iskusnjare. Možete ga vidjeti ovdje 😊

Nadamo se da ćemo ovo drago i nadasve zanimljivo druženje ponoviti i dogodine.

.NET Conf 2020🐱‍👤

U međuvremenu predlažemo da se prijavite za sudjelovanje na .NET Conf 2020-u, besplatnoj trodnevnoj, virtualnoj developerskoj konferenciji u organizaciji .NET zajednice i Microsofta, a koja počinje sutra. Očekuje nas veliki, veliki .NET 5.0 release ali i vrlo zanimljiv Oqtane 2.0 relase.

SuperUser Account