Loading...

Blog

9sij 2017

Sistemi.hr – retrospektiva 2016.

Protekla godina (2016.) je bila jedna od najaktivnijih godina od kada tvrtka Net media Sistemi d.o.o. postoji. Na samome početku 2016. godine napokon je puštena nova redizajnirana web stranica www.sistemi.hr . Potom smo se bacili na netom dobiveni vlastiti EU projekt Informatizacije  poslovnih procesa (više na: https://www.sistemi.hr/eu-projekt) . Tijekom realizacije ciljeva projekta surađivali smo sa vodećim hrvatskim informatičkim tvrtkama Ekobit i Info Cumulus.

10sij 2016

DNN-Connect 2015, Millau, Francuska

Krema DNN zajednice okupila se na konferenciji DNN-Connect 2015 u prelijepom mjestašcu Millau u francuskim Alpama od 28.05. do 31.05.2015. kako bi iz prve ruke doznala novosti vezane uz DNN neXt i družila se sa ljudima koji u DNN community svijetu danas nešto znače.

Duga je lista prvenstveno stručnih razloga zbog kojih Branko i ja nismo htjeli propustiti ovu konferenciju. Obogaćena prijaznim i lijepim iskustvima sada je ova lista duplo duža :)

5sij 2016

DNN Community

Community Forum

http://www.dnnsoftware.com/forums

Ovo je centralno mjesto DNN zajednice na kojemu se možete informirati i razglabati o svim aspektima DNN-a kao korisnik, administrator, programer, dizajner. Izuzetno je važno pratiti i dobro poznavati ovaj Forum ako se bavite DNN-om. Ako ovdje ne pronađe odgovor na DNN pitanja koja vas muče onda nećete nigdje.

Community Exchange

http://www.dnnsoftware.com/answers

Postavite pitanje o DNN-u ili odgovorite na pitanja drugih članova DNN zajednice.

Community Blog

http://www.dnnsoftware.com/community-blog

Istaknuti članovi DNN zajednice pišu o svemu važnom za DNN i DNN community. Ovo je primarni izvor svih važnih novosti u DNN svijetu.

23pro 2015

Mit o kreditnim karticama

Ovo je jedno od pitanja koje jako često čujem od ljudi koji nisu usko vezani za IT profesiju. Naime, htjeli bi nešto povoljno i jeftino kupiti na internetu, ali su čuli i gledali na filmovima horor priče kako upotrebom kreditnih kartica preko interneta vam mogu isprazniti ionako skroman bankovni račun. Ovdje ćemo se nakratko osvrnuti na ovu tematiku, a ne problematiku.

Dakle što je potrebno da vam netko ukrade vaše podatke i broj kreditne kartice na internetu?

22pro 2015

Ulazimo u četrnaestu godina DNN-a

Vodeće open source rješenje za upravljanje web sadržajem (CMS) na Microsoft platformi objavljeno je na Badnjak 24.12.2002. Osim nas, ovaj Božićni poklon je razveselio veliki broj korisnika Microsoft Community-a i preko noći je postao CMS broj 1 na windows platformi, te zauzeo mjesto na kojem se nalazi dan danas. DNN community broji milijun registriranih korisnika. DNN je download-an 8 milijuna puta i pokreće 750.000 web-ova širom savjeta. Ponosno mogu reći da smo sve ove godine pristojno doprinijeli ovim brojevima jer više od desetljeća podizanje novog web-a uvijek počinjemo sa „Prvo instaliraš DNN“ :)