INTEGRACIJA SA POSLOVNIM SUSTAVIMA

Integracija web trgovine i ERP poslovnog sustava

Kako bi webshop imao točne i ažurne podatke o proizvodima, cijenama, količinama i ostalim podacima, neophodna je stalna komunikacija sa poslovnim sustavom naručitelja neovisno da li koristite ERP, CRM ili neko drugo rješenje. Time ćete ujedno uštedjeti vrijeme provedeno na unosu svih proizvoda i vezanih informacija u webshop. Tijekom godina i velikim brojem odrađenih projekata, posebno smo specijalizirani upravo za integracije sa poslovnim ali i drugim sustavima, gdje sam proces ovisi o jako puno faktora i poslovnih procesa naručitelja, načinu na koji koristi svoj poslovni sustav i koje podatke posjeduje i unosi.

4D Wand
Luceed
Microsoft Dynamic
Salesforce
Pantheon
Eskulap 2000
Jupiter
Holobit

Što utječe na cijenu integracije?


INTEGRACIJA SA POSLOVNIM SUSTAVIMA

Što je bitno za realizaciju?

Kako bi se kompletan projekt uspješno odradio, vrlo je važno da naručitelj odredi voditelja projekta sa svoje strane koji dobro poznaje sve poslovne procese tvrtke i koji će se aktivno uključiti u cijeli proces integracije, kako bi se izbjeglo trošenje vremena na čekanje potrebnih informacija i kako bi zajedno proučili želje i zahtjeve, dostupne mogućnosti i predstavili vam najbolje rješenje.

Prije samog početka razvoja i programiranja, neophodno je provjeriti tehnološke mogućnosti sa tvrtkom koja je proizvođač poslovnog sustava, biti u međusobnoj komunikaciji ponekad i sa sistemskim odjelom naručitelja ili njihovim vanjskim tvrtkama koji održavaju mrežnu infrastrukturu, pružateljima Internet usluge naručitelja, dakle većim brojem osoba koji vrlo često moraju biti uključeni u proces integracije, kako bi precizno dogovorili pravila protoka podataka, unosa i ažuriranja svih informacija, i pokrili ponašanje sinkronizacije na sve moguće slučajeve koje se mogu dogoditi tijekom navedenog procesa. 
Kada su ostvareni svi tehnološki, organizacijski i projektni uvjeti, dakle sve gore navedeno, kreće se u fazu razvoja i programiranja.