O NAMA

Net media Sistemi d.o.o.

Današnja tvrtka Net media Sistemi d.o.o. / Sistemi.hr nastavak je uspješne priče započete davne 1996. godine kada smo kao grupa mladih entuzijasta krenuli razvijati IT rješenja bazirana na web tehnologijama.

Uvjeriti nekog tada u Splitu da mu je website potreban i prodati web rješenje tih godina u Hrvatskoj bilo je blago rečeno „mission impossible“.

Mnogo dragih kolega se na tom dugom putu uključilo i normalno  izmijenilo, ali nas nekolicina smo uspjeli zadržati jedan drugoga i već preko 15 godina predstavljamo core tim današnje tvrtke Net media Sistemi d.o.o.

Dan po dan, svakodnevnim učenjem i realiziranjem projekata, sve do danas sa 18 zaposlenih stručnjaka, uspješno gradimo poziciju vodeće tvrtke za razvoj digitalnih rješenja na području Splitsko-dalmatinske županije, ali i šire.

Naša misija je bila i ostala:

Uvijek, isporučiti kvalitetan i suvremen proizvod koji će vam pomoći unaprijediti procese, riješiti probleme i biti uistinu koristan, te uz kompletan paket IT rješenja i brigu o vašim zahtjevima, zaslužiti povjerenje i ostvariti dugoročan partnerski odnos.

O NAMA

Rješenje za cijeli niz zahtjeva

Jedna od vodećih prednosti koje klijenti prepoznaju u radu s nama je činjenica da pod jednim krovom pružamo rješenje za cijeli niz zahtjeva koje današnja tvrtka, organizacija ili institucija treba, kada je u pitanju digitalno poslovanje, web i mrežna tehnologija.

Time klijent štedi svoje vrijeme koje bi trošio ili već troši u slučaju kada sve usluge potrebne u ovom procesu ugovara ili je ugovorio sa različitim tvrtkama, dok u suradnji s nama dodatno ostvaruje realne uštede obzirom na broj usluga koje koristi.

Korištenje agilnih metodologija lako nam se nositi sa ponekad učestalim promjenama u projektnim zahtjevima, a istovremeno ova metodologija pruža korisniku mogućnost optimalnog definiranja budžeta i praćenja tijeka projekta. Uvijek nam je prioritet pronaći rješenje koje na najbolji način rješava potrebe korisnika, a iterativnim razvojem isporučujemo funkcionalno rješenje na kraju svake iteracije.

Po finalizaciji projekta i puštanja na produkcijsku okolinu, kontinuirano nadziremo rad isporučenog rješenja i dostupni smo za sve nadolazeće zahtjeve i nove želje.

Osnovni podaci