ANALIZA, PLANIRANJE, SAVJETOVANJE, IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Savjetovanje i priprema projekta

Svakim danom nam tehnologija pruža sve više mogućnosti, što zapravo vrlo brzo mijenja percepciju suvremenosti rješenja koje danas postaju sve kompleksnija i komuniciraju sa više različitih sustava. Da bi uspješno odgovorili na suvremene standarde u razvoju digitalnih rješenja, osnova je težiti prema modularnosti i fleksibilnosti koje će omogućiti lakši razvoj, jednostavniju nadogradnju novih funkcionalnosti, bržu realizaciju nadolazećih izmjena i jednostavnije održavanje sustava. Ovo predstavlja neophodne uvjete kako bi finalno rješenje pomoglo vašem poslovanju, što je jedino važno i što mora biti neophodan i jedini rezultat uspješnog projekta. 

ANALIZA, PLANIRANJE, SAVJETOVANJE, IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Nudimo vam odgovore na brojna pitanja:

  1. Kako realizirati ideju ?
  2. Kako pronaći najbolji poslovni model ?
  3. Kako pronaći najbolje rješenje koje će pomoći vašem poslovanju ?
  4. Na koji način unaprijediti vaše poslovne procese ?
  5. Na koji način osigurati odabir ispravnog tehnološkog rješenja ?
  6. Kaka napisati projektnu dokumentaciju ?
  7. Kako procijeniti realan trošak projekta ?
  8. Kako zadržati projekt u dogovorenim rokovima i budžetu ?
  9. Kako prepoznati rizike i kako ih smanjiti ?
  10. Što napraviti nakon puštanja proizvoda korisnicima na korištenje ?
ANALIZA, PLANIRANJE, SAVJETOVANJE, IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Nemojte raditi kuću bez projekta

Svaki digitalni projekt, kao i svaka druga vrsta projekta bez obzira na djelatnost može se realizirati na više načina, različitom tehnologijom, drugačijim metodama, različitim materijalima ili kvalitetom i naravno može imate različite troškove.
Kuća se nikada ne može raditi od krova prema dolje, i potpuno je jasno da se uvijek mora prvo raditi „na papiru“, mora biti projektirana, budžetirana i odobrena, a radovi kreću uvijek od temelja. Paralelno s navedenim, vrlo je važno shvatiti značenje savjetovanja, analize i planiranja, jer ispravnim odlukama i unaprijed definiranim procedurama smanjit ćete troškove, biti ćete brži, efikasniji i projekt će se realizirati u definiranom vremenu i budžetu.