ANALIZA, PLANIRANJE, SAVJETOVANJE, IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Savjetovanje i priprema projekta

Svakim danom nam tehnologija pruža sve više mogućnosti, što zapravo vrlo brzo mijenja percepciju suvremenosti rješenja koje danas postaju sve kompleksnija i komuniciraju sa više različitih sustava. Da bi uspješno odgovorili na suvremene standarde u razvoju digitalnih rješenja, osnova je težiti prema modularnosti i fleksibilnosti koje će omogućiti lakši razvoj, jednostavniju nadogradnju novih funkcionalnosti, bržu realizaciju nadolazećih izmjena i jednostavnije održavanje sustava. Ovo predstavlja neophodne uvjete kako bi finalno rješenje pomoglo vašem poslovanju, što je jedino važno i što mora biti neophodan i jedini rezultat uspješnog projekta. 

ANALIZA, PLANIRANJE, SAVJETOVANJE, IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Nudimo vam odgovore na brojna pitanja:

  1. Kako realizirati ideju?
  2. Kako pronaći najbolji poslovni model?
  3. Kako pronaći najbolje rješenje koje će pomoći vašem poslovanju?
  4. Na koji način unaprijediti vaše poslovne procese?
  5. Na koji način osigurati odabir ispravnog tehnološkog rješenja?
  6. Kako napisati projektnu dokumentaciju?
  7. Kako procijeniti realan trošak projekta?
  8. Kako zadržati projekt u dogovorenim rokovima i budžetu?
  9. Kako prepoznati rizike i kako ih smanjiti?
  10. Što napraviti nakon puštanja proizvoda korisnicima na korištenje?
ANALIZA, PLANIRANJE, SAVJETOVANJE, IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Nemojte raditi kuću bez projekta

Svaki digitalni projekt, kao i svaka druga vrsta projekta bez obzira na djelatnost može se realizirati na više načina, različitom tehnologijom, drugačijim metodama, različitim materijalima ili kvalitetom i naravno može imate različite troškove.
Kuća se nikada ne može raditi od krova prema dolje, i potpuno je jasno da se uvijek mora prvo raditi „na papiru“, mora biti projektirana, budžetirana i odobrena, a radovi kreću uvijek od temelja. Paralelno s navedenim, vrlo je važno shvatiti značenje savjetovanja, analize i planiranja, jer ispravnim odlukama i unaprijed definiranim procedurama smanjit ćete troškove, biti ćete brži, efikasniji i projekt će se realizirati u definiranom vremenu i budžetu.