<

WASI online shop

WASI d.o.o.

Web shop 2023.

WASI d.o.o., vodeći trgovac nautičke opreme u Hrvatskoj nam je povjerio projekt razvoja svoje nove Internet trgovine kojeg smo u suradnji sa timom iz  tvrtke WASI d.o.o, uspješno i na vrijeme realizirali.
Prateći obavezne i zadane smjernice branda, bio je cilj kreirati potpuno novo vizualno rješenje koje će biti ličeno suvišnih informacija i koje će kupcu u potpunosti olakšati pronalazak bitnih informacija i ubrzati proces kupnje, a prateći poznatu izreku „manje je više“, realizirati moderan i suvremen web shop dizajn.

 Obzirom da naručitelj koristi Point2000 kao svoje ERP rješenje, razvijen je konektor i implementirana integracija na Point2000 poslovni sustav, uz automatski uvoz asortimana u web shop, ažuriranje cijena i zaliha sa svih skladišta i fizičkih trgovina, a sve izvršene narudžbe iz web shopa se izvoze natrag u Point2000. Nadalje, WASI web shop je u potpunosti integriran sa Monri WSPay sustavom za autorizaciju i naplatu kartica i ostalih načina plaćanja, te je također u cijelosti integriran sa Overseas dostavnom službom.

 

Tip: B2C web shop

 Dizajn razvijen po narudžbi i željama klijenta

Integracija na poslovni sustav: Point2000

Plaćanje: integriran Monri WSPay sa opcijom pretplata

Dostava: Interiran Overseas

nopCommerce implementacija

Sistemi Dizajn
Integracija sa poslovnim sustavom